Работното време The Mall, ниво 2:
11:00 ч. до 22:00 ч.
Работното време Serdika Center, ниво 1:
11:00 ч. до 22:00 ч.
Работното време Mall of Sofia :
11:00 - 22:00
Работното време Paradise Center, ниво 2:
11:00 - 22:00
Работното време Skarra България Мол:
11:00 - 22:00
Работното време Mall Plovdiv , ниво 2:
11:00 - 22:00